Тicketswap, световният лидер за вторична продажба на билети за събития,

...
 Тicketswap, световният лидер за вторична продажба на билети за събития,
Коментари Харесай

Ticketswap – първата официална платформа за вторична продажба на билети у нас

 Тicketswap, международният водач за вторична продажба на билети за събития, идва и в България в партньорство с Fest Team.

Като уредник на едни от най-големите събития у нас, Fest Team постоянно получават потребителски въпроси, свързани с билети за техни събития сред които: „ Как мога да продам своя билет, тъй като не мога да участвам на концерта? ”, “Билетите са изчерпани, само че може ли да се откри единствено още един? ”, “Закупих билет от трето лице, само че по какъв начин да съм сигурен, че е автентичен? “ и още доста от този тип.

Стартира дълго чакано партньорство сред Fest Team, Ticketstation и международната платформа за второстепенен билетен пазар – Тicketswap:. Платформата, одобрена и добре позната на меломаните в целия свят, обезпечава лесна и най-важното – сигурна препродажба на непотребни билети или екстра опция за потребителите да се снабдят с билет, даже и откакто формалните продажби са завършили или събитието е напълно разпродадено.

Как работи?

Ticketstation и Ticketswap интегрират личните си платформи, тъй че валидността на билетите в продажба на вторичния билетен пазар се ревизират автоматизирано и в действително време. Когато даден консуматор анонсира, че има билет за продажба, той автоматизирано се деактивира до закупуването му от друго лице. Едва след сполучлива покупка от нов консуматор, се генерира чисто нов билет с нов QR-код и с новите данни на получателя. Остава и физическата опция, в случай че продавачът не успее да продаде своя билет преди събитието или пък - размишления, той може да го спре от продажба и да го употребява още веднъж персонално за себе си.

Ticketswap е:

безопасeн - с помощта на партньорството сред двете платформи, билетите минават инспекция и са 100% годни.

обективен - лоялната ценова политика, която пази купувачите от надценяване, като надценката е сведена до не повече 20% от първичната продажна цена, оповестена върху билета, който се продава.

сигурен - системата SecureSwap реализира автоматизирана промяна на имената, генерира нов билет и автоматизирано деактивира остарелия.

комисион се начислява единствено при сполучлива покупко-продажба и е в размер на 5%, който се приспада по равно и от двете страни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР